Vores historie

Haarbold blev etableret i 2017 af den succesfulde iværksætter Allan Sørrig.

Som en passioneret dyre ven, og bilentusiast har han altid været optaget af at udvikle innovative produktideer der løser almene problemer. Allan forsøgte på et tidspunkt at finde en smart løsning til at fjerne genstridig snavs fra bilen som f.eks. dyrehår, sand, græs, eller savsmuld – Men uden held – Derfor startede han udvikling af sit eget produkt, som senere blev patenteret.

Det førte til etablering af FUR-EEL® PRODUCTS serien, som henvender sig til professionelle bilplejecentre, og er bl.a. udviklet sammen med Tom Smith, BuffBrite-vores amerikanske distributør.

Sammen designede de FUR-EEL®, et værktøj som fjerner dyrehår og genstridigt snavs 50 – 70 % hurtigere end andre løsninger på markedet. Det løser et af de mest irriterende problemer der findes for en dyre ejer.  Tid er penge og hele FUR-EEL® PRODUCTS serien hjælper med at løse dette klassiske problem på en let måde.

FUR-EEL® PRODUCTS har forrygende succes globalt og sælges til et voksende publikum af professionelle bilplejecentre i hele verden.

Se videoen om baggrunden for FUR-EEL® PRODUCTS

Vores team

Hans Voigt Eriksen

CEO – Partner

Allan Sørrig

CTO - Founder

Linh Dinh

Administration

Thomas Knudsen

Distributør - CEO Impo Trading A/S

Jacob Leth-Espersen

Design & udvikling - JLE Design®

Scroll to Top